Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen PEC-uit

De week na de klassieker is amper voorbij of we kunnen ons opmaken voor de volgende wedstrijd van Ajax. Het wordt zaak de marge van zes punten voorsprong op diverse nummers twee in stand te houden. Met die gedachte moedigt een uitvak vol Ajacieden de ploeg aan in Zwolle. Tijd voor info!

31 oktober 2019 - 18:03
pec1920infocar
Ondanks 1-4 was het vorig seizoen best spannend! © De Brouwer

De diverse grote wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op en daarom valt het te hopen dat PEC-uit niet als een tussendoortje wordt gezien, want juist in tussendoortjes kun je je verslikken als je ze snel wilt wegwerken. En dat moeten we nu juist niet hebben!

Een uitvak gevuld met 500 Ajacieden hoopt ervoor te kunnen zorgen dat Ajax bij de les blijft, zodat er opnieuw volop kan worden gejuicht. En als we kunnen juichen, dan is het goed. Als jij zin hebt om te juichen en een kaartje hebt voor PEC-uit, moet je alleen nog zorgen dat je op tijd in het stadion met die stomme naam bent.

De aftrap is vrijdag om 20.00 uur, maar we raden aan om ruime marge in te bouwen als je per auto afreist naar Zwolle. Er hoeft de laatste tijd amper iets te gebeuren of er staat file en daarbij moeten we over de A1, waar het geregeld vaststaat. Ook de werkzaamheden op de A10-Zuid kunnen de boel flink ophouden.

Je dient er in ieder geval voor te zorgen dat je tussen 18.45 en 19.30 uur parkeert bij het uitvak, om daar om te wisselen en vervolgens richting uitvak te gaan. Vergeet niet om je parkeerkaart te laten zien, anders krijg je geen toegang tot het laatste deel van de route.

Laat je je rijden per handige SV Ajax-bus? Check dan je e-mail voor opstaptijden op maat. Er is qua vertrektijd rekening gehouden met de waarschijnlijk onvermijdelijke files.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >