Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Huntelaar even terug in oranje voor deelname aan Jachtseizoen

Het jachtseizoen blijkt ook tijdens de interlands geopend! Twee toeristen liepen Klaas Jan Huntelaar in Amsterdam tegen het lijf terwijl de aanvaller was gekleed in een oranje overall. De opvallende outfit wijst erop dat we Huntelaar terug gaan zien in het nieuwe seizoen van de populaire YouTube-serie Jachtseizoen van StukTV.

12 oktober 2019 - 12:22

Het zal voor Huntelaar best lekker hebben gevoeld om zich weer te wanen in volledig oranje kleding. Het gaat hier alleen niet om het tricot van het Nederlands Elftal, maar om een boevenpak. De opvallende outfit is onderdeel van de serie Jachtseizoen, die op het YouTube-kanaal van StukTV te zien is.

In de serie moeten bekende Nederlanders vier uur lang uit handen zien te blijven van StukTV. De ‘ontsnapte’ deelnemers mogen zich door heel Nederland uit de voeten zien te maken, maar zijn wel uitgerust met een GPS-tracker die om de tien minuten de exacte locatie doorgeeft aan de jagers.

Huntelaar voerde zijn ontsnappingspoging in ieder geval uit in Amsterdam, want daar werd hij door twee toeristen gespot. De twee mannen waren alleen een beetje in de war door de oranje overall die de Ajaxspits droeg. Na een korte video, ging Huntelaar er dan ook snel weer vandoor.

Wanneer de aflevering met Huntelaar online komt, is even afwachten. Als we kijken naar de eerdere seizoenen van Jachtseizoen, verwachten we dat de video met Huntelaar over uiterlijk drie maanden te zien is. We zijn natuurlijk vooral benieuwd of zijn ontsnappingspoging is gelukt!

https://twitter.com/Prof_Gasselich/status/1182701602618167301

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >