Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten ook koers naar RKC-uit!

Het is niet echt leuk of zo, maar er valt nu niets meer aan te doen. Er is sprake van een buscombi naar het uitduel met RKC Waalwijk omdat alleen dan het voltallige uitvak welkom is. Het goede nieuws is dat er wel 'gewoon' SV Ajax-bussen klaar staan en in Den Bosch zelfs eentje extra!

05 oktober 2019 - 00:01
svabusjesrkcuitcar
Eenmaal ter plekke is RKC-uit best prima, maar die combi... © Pro Shots

We bereiden ons langzaam voor op een Ajaxluwe periode. Er staat een interlandperiode voor de deur en de laatste wedstrijd van het huidige blok is ADO Den Haag-uit en daar is helemaal geen uitvak welkom. Ons geduld wordt dus op de proef gesteld...

Als we zaterdag 19 oktober (aftrap 18.30 uur) eindelijk weer mogen, moeten we per buscombi naar RKC. En eerst moet je deze zaterdag tijdens de loterij een kaartje zien te scoren, anders heeft het al helemaal geen zin om naar Waalwijk af te reizen. Er zijn in totaal 625 kaartjes beschikbaar, succes!

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi naar Waalwijk hoef je niet bij te betalen voor een retourtje per SV Ajax-bus. Dat scheelt ook weer gedoe met kaartjes kopen, want er wordt geen onderscheid gemaakt.

Zodra het is gelukt om een kaartje te kopen voor RKC-uit hoef je je slechts aan te melden voor een busreis. Er staan bij de hervatting van de eredivisie SV Ajax-bussen klaar in Almere/Duivendrecht (5), Den Bosch (13 en 45) en Leiden (23).

De getallen tussen haakjes geven het aantal vrije stoelen weer. De bussen Middenweg en Sloterdijk zitten al vol.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >