Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Beperkt aantal extra kaarten in de verkoop voor Ajax - Chelsea!

Nee, het is niet veel... Maar ieder kaartje telt! En iedere blije Ajacied met kaartjes voor Ajax - Chelsea is er weer eentje. Als jij die blije Ajacied wilt zijn, moet je zorgen dat je om 14.00 uur ingelogd en wel in de startblokken staat van het online ticketplatform.

21 oktober 2019 - 11:12
extraajachecar
Wie weet zie jij jezelf later deze week terug op een soortgelijke plaat! © Pro Shots

Er komen vanmiddag extra kaartjes vrij voor het Europese avondje van woensdag en als lid van SV Ajax krijg jij de kans om die kaartjes te kopen! Je moet er wel echt snel bij zijn, dus als je voor vanmiddag andere plannen hebt of lastig zit, doe dan alles om dit uit de weg te ruimen.

Met zes punten uit twee duels kent Ajax een fantastische start in de groepsfase van de Champions League en we kunnen ons prima voorstellen dat jullie bereid zijn om de ploeg in de Johan Cruijff Arena naar weer een mooi resultaat te schreeuwen!

En precies dat is wat je woensdag vanaf 18.55 uur kunt doen als je vanmiddag in de laatste ronde van de verkoop nog kaartjes weet te scoren. De spelregels voor de laatste kaartjes voor Ajax - Chelsea zijn als volgt: alleen voor SV Ajax-leden, één kaartje per barcode en gebruik de code zoals die staat weergegeven in je account.

We weten niet precies hoeveel kaartjes er vrijkomen, maar het gaat om een beperkt stapeltje. Wees er dus snel bij en druk stipt om 14.00 uur op F5 om daarna zo snel mogelijk de stappen te doorlopen en een stoeltje veilig te stellen.

Succes!

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1186204674938064896

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >