Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Noem jij de 20 grootste uitgaande transferknallers van Ajax...?

We zien continu bedragen voorbij komen waar je een beetje stil van wordt. Er zou 43 miljoen euro op David Neres zijn geboden en rond Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt gaan helemaal duizelingwekkende bedragen rond. Tijd voor een quiz!

10 januari 2019 - 13:29
quiz-sanchez-1200

Matthijs de Ligt zei het al in onze krant, toen we hem vroegen naar hoe hij aankijkt tegen alle genoemde bedragen rond zijn persoon en die van maatje Frenkie: “De voetbalwereld is op hol geslagen,” was toen zijn reactie.

“We lachen er ook om,” zei hij verder met een lach. “De ene week ben je 60 miljoen waard, de week erop 50 en weer een week later 75. Er is echt geen touw aan vast te knopen. Als het moment er is om een stap te maken, dan zien we wel wat de clubs voor ons over hebben.”

Alle geruchten brengen ons wel bij een aardig thema voor een quiz. Kun jij de 20 grootste uitgaande transferknallers van Ajax opdreunen? Vul de namen van de Ajacieden die het meeste geld opleverden hieronder in.

We zijn benieuwd hoe ver je komt! Als hulplijntje hebben we de transfersom erbij gezet. Je krijgt vijf minuten. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >