Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kun jij de laatste 17 winterversterkingen van Ajax noemen?

Tja, wat moet je als Ajax in een winterslaap verkeert...? Wij hebben daarop het antwoord: kijken hoe ver jij komt met onze quiz!

02 januari 2019 - 13:18
neres-quiz-1200

Als we alle geruchten moeten geloven, dan kan het zomaar zijn dat Diego Lainez de tweede winteraankoop van Ajax wordt na het binnenhengelen van Lisandro Magallan. Laatstgenoemde reist in elk geval af naar Florida om daar de voorbereiding op de tweede seizoenshelft mee te maken.

Het is een route die iemand als David Neres ook volgde, toen hij halverwege seizoen 2016/2017 kwam binnenwandelen. Een halfjaartje acclimatiseren en dan klaar zijn voor het grote werk.

Maar wie gingen deze spelers voor? Hoe ver kun jij terug in je herinneringen als het gaat om winterversterkingen...? We maken het niet al te lastig en vragen om zeventien namen. Huur, transfervrij of koop, dat maakt allemaal niet uit. Je krijgt maar zes minuutjes. Succes!

Oh ja, op het gevaar af dat we te veel weggeven: één speler tekende een contract dat echt in de winter inging, maar hij werd gelijk weer verhuurd. Die tellen we echter gewoon mee!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >