Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Simpsons, Braziliaanse samba en een 2-2-gelijkspel

Ajax heeft zijn eerste oefenpot erop zitten. De tweede garnituur liet bij vlagen aardig voetbal zien en had meer verdiend dan een 2-2-gelijkspel en een verloren penaltyreeks. Afijn, fotoverslag!

11 januari 2019 - 10:14
1200-ajax-flamengo
Het was niet lang zoeken naar waar de supporters van Flamengo zaten. © Wesley

Het duurde lang voor het een beetje sfeervol werd in het Orlando City Stadium, want het publiek kwam pas laat opdagen. Uitverkocht was het bij lange na niet, maar toch was het allemaal best geinig.

Tenminste, als je van Amerikaanse toestanden houdt. Bij een vrije trap tetterde de stadionspeaker bijvoorbeeld gelijk door welk bedrijf deze mogelijk was gemaakt. En de aftrap was tien minuten later omdat Homer, Bart, Lisa en Marge Simpson nog op het veld liepen.

De Amerikaanse sportbeleving is nou eenmaal anders dan wij gewend zijn. De aanwezige Ajax- en Flamengosupporters vermaakten zich verder wel. Voor de wedstrijd klonk de sambamuziek rondom het stadion en was de sfeer prima

Bij Ajax waren de ogen vooral gericht op Lisandro Magallán die zijn officieuze debuut maakte in de basis van Ajax. De Argentijn kwam nooit echt in de problemen en greep een aantal keer geroutineerd en resoluut in toen het nodig was.

De verdediger zal alleen nog wel eens gepest worden met zijn penaltymisser... Magallán schoot zijn bal hoog over en deze moet ergens bij het kasteel van Doornroosje teruggevonden zijn.

Natuurlijk hebben we ook nu weer een fotoverslag voor je klaargezet. De wedstrijdfoto's zijn van Pro Shots. De tribuneplaatjes en dergelijke kregen we doorgestuurd via Ajaxsupporter Wesley.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >