Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ken jij oude tegenstanders uit CL-groepsfase nog?

Op de dag van de loting voor de Champions League mag een leuke quiz niet ontbreken! We zijn druk met de komende tegenstanders, maar wie trof Ajax in het verleden? Het benieuwt ons of jij nog weet wie er allemaal op bezoek kwamen in de Johan Cruijff Arena.

30 augustus 2018 - 11:45
UsershyraProjectsajax_dataimagesa06268a76b2d7830d4f4fc382a3d01a2_normal

Ajax kende door de jaren heen zijn ups en downs. Soms leek het wel vaste klant in de Champions League en soms dacht je dat het miljoenenbal nooit meer bereikt zou worden...

We zijn daarom iets verder in het verleden gedoken dan Frank de Boer, ook om het iets lastiger voor jullie te maken. Het betreffende seizoen staat als hint weergegeven bij de tegenstanders die we zoeken.

Het gaat om de ‘echte’ groepsfase van de Champions League. Ajax kwam in 2002/2003 uit in twee groepsfases, omdat de knock-outfase toen pas later begon. Maar we zijn echt op zoek naar de tegenstanders aan wie de club werd gekoppeld bij de loting in augustus.

Als we goed hebben geteld, zijn we op zoek naar 21 verschillende clubs. Je hoeft een club trouwens maar één keer in te vullen, want er verschijnen dan meer goede antwoorden in beeld. Kom maar op als je durft!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >