Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ken jij de Deense Ajacieden van A tot Z?

Tijdens de voorbereiding heb je soms drukke dagen, maar ook dagen waarop bijna niets gebeurt. Op zo’n dag is het leuk om je tijd op een andere manier te vullen. Bijvoorbeeld met een quizje. In dit geval over alle Deense Ajacieden!

05 juli 2018 - 10:50
UsershyraDesktopajax_dataimages198f09a63d7f8a18d8793d7d59fe45b6_normal

Deense voetballers en Ajax gaan way back, tot het einde van de jaren zestig om precies te zijn. En, toeval of niet, er debuteerden inmiddels al 26 Denen in het Ajaxshirt. Hun achternamen variëren van A tot Z.

En precies daar komen wij om de hoek kijken. Ken jij ze allemaal, alle 26? En weet je hun namen onder tijdsdruk op te noemen? Het lijkt allemaal zo simpel en daarom verschijnen er geen hints, maar verkijk je niet. Eens zien hoe jullie het er vanaf brengen in dit quizje.

Grote kans dat je er wel eentje of twee vergeet en je ‘oh ja!’ roept als alle antwoorden in je scherm springen. Je krijgt van ons vijf minuten de tijd om in je geheugen te graven en zijn benieuwd hoe ver je komt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >