Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert landt in Italië en kust voortaan logo AS Roma

De nieuwste ontwikkeling in de transfersoap rondom Justin Kluivert is geen onbelangrijke. De buitenspeler staat nu nog onder contract bij Ajax, maar dat kan morgen anders zijn. Kluivert landde vanavond in Rome en ondergaat dinsdag de medische keuring.

11 juni 2018 - 23:01
UsershyraDesktopajax_dataimages2b95918d1cd7b09b90ef3451ced85216_normal
Onze Photoshopkunsten zijn net zo goed als die van AS Roma... © Ajax Images

Het is geen geheim dat Mino Raiola goede connecties heeft met de Serie A, het is geen geheim dat Kluivert wilde vertrekken en het is geen geheim meer dat Ajax het eens is met Roma. Ajax krijgt zo'n 20 miljoen euro plus wat bonussen in ruil voor de diensten van Kluivert.

Roma durft voor dat bedrag de gok aan met de negentienjarige Kluivert, die in de eredivisie nog niet veel heeft laten zien en in Europees verband al helemaal nat achter de oren is. Talentvol is hij echter wel, maar de vraag blijft of dit de juiste stappen zijn zo vroeg in een carrière. 

De toekomst van Kluivert hield al tijden de gemoederen bezig. Lange tijd liet hij in het midden of zijn contract verlengd zou worden, uiteindelijk was er 'te veel gebeurd'. Er was pas 'te veel gebeurd' nadat Edwin van der Sar had gemeld dat Kluivert door zijn zaakwaarnemer richting de uitgang werd geduwd.

Toen kwam het hele spel ineens op gang, met de overstap naar AS Roma als uiteindelijke resultaat. Zoals gezegd wordt Kluivert dinsdag medisch gekeurd. Dan is het daarna slechts wachten op de persberichten van beide clubs en wat quotes van Kluivert die aangeeft heel erg blij te zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >