Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Supertoffe Ajax Kids Tour in Johan Cruijff Arena!

We hebben natuurlijk weer een tof filmpje gemaakt van de Ajax Kids Tour in de Johan Cruijff Arena. Veel leden van de Ajax Kids Club kwamen op voetbalschoentjes naar het stadion om daar toffe voetbalspelletjes te doen. Een balletje trappen in het Ajaxstadion, dat is wel echt supergaaf!

14 mei 2018 - 09:28

De deelnemertjes kwamen via de hoofdingang van het stadion binnen en mochten natuurlijk ook een kijkje nemen in de kleedkamer van Ajax. Dan zit je zomaar op het stoeltje van David Neres of Donny van de Beek. Gaaf hoor!

Daarna gingen de jongens en meiden via de spelerstunnel naar het prachtige grasveld van de Johan Cruijff Arena. Daar was onze trouwe mascotte Lucky natuurlijk ook. Na een flinke warming-up, was iedereen er klaar voor: voetballen in de Arena! Enne, we hebben wel wat talentjes gezien hoor!

Bekijk maar snel de toffe video die we hebben gemaakt met Ajax Kids Clubpresentator Wessel Onderdelinden. Misschien zie je jezelf wel terug in actie?

Wil jij ook graag mee doen aan Ajax Kids Tours? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club of kijk op www.ajaxkidstour.nl!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >