Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxfans bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen tussen 6 en 13 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes.

Leden van de Ajax Kids Club mogen gratis meedoen aan de Kids Tour. Het staat er echt: gratis. In het filmpje hieronder zie je wat je allemaal kunt doen bij een Kids Tour.

Meld je aan voor de Kids Tour in de Cruijff Arena! (VOL!)

Update: de Ajax Kids Tour in de Arena zit vol!

Goed nieuws: we organiseren dit seizoen nog een extra Ajax Kids Tour! Dat gebeurt zondag 11 juni in de Johan Cruijff Arena. Je kunt je nu aanmelden!

Aan de Ajax Kids Tour in de Arena kunnen 144 leden meedoen. Zij mogen in het stadion van Ajax de bekende spelletjes van de Kids Tour doen. We beginnen 11 juni rond 9.30 uur en drie uur later is het afgelopen.

Let op! Omdat de Kids Tour ruim een maand na de laatste thuiswedstrijd wordt gespeeld, is het gras er dan al lang uit. Maar jullie gaan natuurlijk niet op beton voetballen. Speciaal voor de Ajax Kids Tour wordt er kunstgras in de Arena gelegd.

De Ajax Kids Tour is gratis voor leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 tot en met 13 jaar). Aanmelden kan hieronder!

Aanmelden

De Ajax Kids Tour is gratis voor leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 tot en met 13 jaar).

Johan Cruijff Arena

  • Leden Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 13 jaar) VOL!