Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes trotseren regen in Zwolle en zien vier Ajaxgoals!

Als lid van de Ajax Kids Club kom je als mascotte soms op plekken waar je flink nat wordt. Dat was zaterdagavond ook in Zwolle het geval. Gelukkig won Ajax met 4-1, dus om dat beetje regen konden de kids eigenlijk best lachen! Onze fotograaf maakte foto's.

09 december 2018 - 16:58
1200-groepsfoto-zwolle-uit

Harde wind, koude druppels regen... Als spelersmascotte sta je natuurlijk liever in een warm zonnetje, maar ja, dat kan niet altijd.

Gelukkig zijn Ajax Kids Clubleden stoere kids, want ze stonden zaterdagavond in Zwolle gewoon in een korte broek op het veld te wachten op de spelers van Ajax. De mascottes vonden een nat koppie haar niet zo erg, want samen met de Ajacieden het veld oplopen maak je natuurlijk niet elke dag mee. 

En trouwens, als je klaar bent met je mascotte-werk, dan trek je snel droge kleren aan en verhuis je in je warme jas naar de tribune. Daar kun je lekker naar Ajax kijken. Dat beviel trouwens goed, want Ajax maakte vier doelpunten! 

Klaas Jan Huntelaar, Frenkie de Jong (een hele mooie!), Lasse Schöne en Dusan Tadic waren de doelpuntenmakers. De overwinning was heel belangrijk, want nu zit Ajax koploper PSV nog steeds flink op de hielen. Het verschil is maar twee punten!

Wil je ook leuke dingen meemaken met de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >