Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Je moet niets, maar check vooral de sublieme opbouw van de 1-1!

We weten eigenlijk nog altijd niet waar we moeten beginnen na de magische woensdag. Het was opnieuw fantastisch in de Johan Cruijff Arena. Het kan dit seizoen niet op met Ajax tijdens Europese avondjes en als je slim bent, kijk je snel de 1-1 terug!

13 december 2018 - 10:55

Ajax zat natuurlijk wel in een van de gemakkelijkste poules van de Champions League, als je diverse Brabantse geleerden mag geloven, maar Bayern München doet echt geen goals cadeau. Die moet je verdienen, om met de doelpuntenmaker te spreken.

En of Ajax de gelijkmaker verdiende! Er gingen maar liefst negentien (19!) passes vooraf aan de intikker van Dusan Tadic. Zo’n aanval is het terugkijken dubbel en dwars waard. Het mooie is: of je nu houdt van tactiek of stadiongeluid, je wordt op je wenken bediend!

Het mooie is dat bovenstaande video van achter het doel is gefilmd, waardoor je van een mooi overzicht geniet terwijl Ajax een gaatje zoekt in de defensie van de Duitsers. Hier mogen we @NoordB dankbaar voor zijn! Als je liever juichbeelden ziet, zit je ook goed!

Als je de aanval hebt teruggekeken, doe je er misschien verstandig aan even een rustig plekje te zoeken. En dan misschien nog een keer te kijken, als dat nog lukt. Bekijk ook vooral de andere sfeervideo’s van NoordB.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >