Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bekeravondje afgesloten met lekkere afterparty op Zuid!

Het lijkt erop dat Ajax de mensen weer onwijs veel plezier bezorgt. Anders kunnen we de vrolijkheid rond de club en supporters niet verklaren. Voor, tijdens en na het treffen met Kowet was het ook weer raak. Na afloop? Jazeker, afterparty!

01 november 2018 - 11:49

We moesten dik twee jaar wachten op een nieuw bekeravondje in de Johan Cruijff Arena en we weten sinds woensdag weer wat we hebben moeten missen. Ajax rolde Go Ahead Eagles met 3-0 op en spannend was het niet, maar op de tribunes was het gezellig.

Heel erg gezellig zelfs! Er werd gezongen, er werd gesprongen en er werd gejuicht. Maar dat was niet voor iedereen genoeg. Er werd ook nog een kleine afterparty gevierd op de omloop van Zuid. Het helpt ongetwijfeld mee dat de klassieker eerdaags werd gewonnen.

Je kunt er van alles van vinden en misschien is dit alles een beetje overdreven na een potje in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi, maar wat geeft het? Een avondje bekeren trekt altijd ander publiek en dat moet wel enthousiast gemaakt worden voor het grote werk.

Dat lijkt meer dan gelukt, dus dikke prima! Meer sfeervideo’s van Ventos staan op YouTube!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >