Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij vaandeldrager bij Ajax - Feyenoord?

Zijn jullie al zenuwachtig voor Ajax - Feyenoord...? De klassieker is in aantocht en we hebben jullie hulp nodig!

18 oktober 2018 - 10:09
vaandeldrager-ajafey-1200

Natuurlijk, Ajax speelt zaterdag tegen sc Heerenveen en dinsdag tegen Benfica, maar we moeten ons toch ook vast voorbereiden op de enige klassieker in Nederland: het treffen tussen Ajax en Feyenoord.

We zoeken namelijk vaandeldragers voor deze heerlijke pot voetbal. Als lid van Ajax Jonge Schare maak je kans op deze plekken, waardoor je wel heel dicht op de actie staat. Gaaf! Je moet natuurlijk nog wel een goed antwoord geven op onderstaande prijsvraag.

Ajax en Feyenoord ontmoeten elkaar op zondag 28 oktober in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 14.30 uur. 

We zoeken twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Feyenoord. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen en het maakt je niet uit of jouw vaandel is voorzien van het Ajax- of Feyenoord-logo, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Als het je allemaal niet uitmaakt, dan maak je uiteraard iets meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we acht winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 22 oktober 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: Welke speler is met 18 doelpunten topscorer aller tijden in de klassieker?

[gravityform id="129" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >