Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Weet jij welke Ajacieden het vaakst scoorden in de beker?

Ajax is aanbeland in een heuse KNVB-bekerweek. Reden genoeg om een bijbehorende quiz voor jullie te maken. Waarschuwing: deze opgave is lastiger dan je denkt!

30 oktober 2018 - 14:17
quiz-hunter-1200

Het bekertreffen met Go Ahead Eagles staat voor woensdagavond op het programma. Er wordt afgetrapt om 20.45 uur. Tot die tijd laten we graag jullie hersens kraken met een nieuwe quiz.

De vraag die we jullie voorleggen is simpel, maar het verzinnen van de antwoorden wordt al een stuk lastiger. Weet jij welke Ajacieden het vaakst scoorden in het vaderlandse bekertoernooi...? Je moet hiervoor soms ver terug in de tijd!

We helpen jullie wel een klein beetje op weg. Als hulpmiddeltjes zie je hieronder het aantal treffers en de periode waarin de bewuste Ajacied actief was in Amsterdam. Dan weet je alvast een klein beetje in welke hoek je moet denken.

Maar dan nog zou het ons verbazen als het je lukt om alle namen binnen de gegeven tijd van 10 minuten in te vullen. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >