Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak kan juichen en klimmen dankzij Van de Beek!

We moesten er in Venlo 55 minuten op wachten, maar toen hadden we ook echt reden om vrolijk te worden van Ajax. En van Donny van de Beek in het bijzonder. Donny trof voor het eerst doel tijdens een nationale wedstrijd en dat wilde het uitvak weten ook.

28 augustus 2017 - 12:01

Het is nog steeds zomer en dus beleeft de gemiddelde Ajacied niet zijn leukste tijd. Dan gaat het erom de punten binnen te harken, zodat de club een beetje vertrouwen opdoet en op den duur weer leuker gaat spelen.

Wat dat betreft was het doelpunt van Van de Beek hartstikke welkom! Sowieso juichen we graag in Venlo, want juichen in De Koel is leuk! Het uitvak is namelijk een soort kooi, compleet met tralies en alles erop en eraan.

Die tralies kun je gebruiken om lekker te klimmen. In de hekken! Precies dat is wat een deel van het uitvak doet nadat Van de Beek het net had laten trillen. En dat levert leuke beelden op, geschoten door Ventos.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >