Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Vermeende knieklachten houden Sánchez weg van training

Hij speelde niet mee tegen Heracles, maar Ajax verwacht Davinson Sánchez deze dagen gewoon op de training. De Colombiaan meldde zich dinsdag ook netjes op De Toekomst, maar trainde wel apart van de groep. Binnen zelfs. Knieklachten, wordt er gezegd.

15 augustus 2017 - 16:20

Ajax plaatste een videobericht over de aanloop naar het treffen met Rosenborg BK. Sánchez speelde nog niet eens een bijrolletje in de update. Er wordt gemeld dat de verdediger knieklachten heeft en hiervoor wordt behandeld.

Er is wel iets geks aan de hand met de timing van de knieklachten van Sánchez. Er werd pas voor het eerst melding van gemaakt door Marcel Keizer, na afloop van het duel met Heracles Almelo (2-1) waaraan de verdediger dus niet meedeed.

Bij de aankondiging van Ajax dat Sánchez niet in actie zou komen in het Polman Stadion staat niets over knieklachten. Het ging wel over zaken die spelen rondom Sánchez en het puur opstellen van spelers die honderd procent focus hebben op een wedstrijd.

Mike Verweij van De Telegraaf doet het zelfs af als ‘pertinente onzin’, op basis van inlichtingen van meerdere bronnen. Sánchez heeft, zoals bekend, zijn zinnen gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur, dat een eerste bod van 40 miljoen euro zag worden afgeslagen.

Als het tot een overgang komt, moet Spurs een medische keuring uitvoeren bij Sánchez. Als de knieklachten ernstig zijn, komt hij de keuring niet door. Daar lijkt geen sprake van, want Spurs haakt niet af en hoopt Sánchez nog altijd toe te voegen aan de selectie.

Wie weet houden de knieklachten Sánchez donderdag wel af van spelen tijdens Ajax - Rosenborg. Al kan het verhaal van die honderd procent focus ook nog terugkeren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >