Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Een keer raak blijkt voldoende voor Jong Ajax

Jong Ajax is en blijft een speler in de titelrace van de Jupiler League. De ploeg van Michael Reiziger hield maandag uitdager FC Den Bosch onder de duim en won met 1-0. Eigenlijk had de score veel hoger moeten uitvallen, maar het afronden lukte niet.

19 december 2017 - 10:06
UsershyraDesktopajax_dataimagesb03f6d9555fcf0ef8c7849477544a17f_normal
Nunnely was de enige Ajacied die het net wist te vinden. © Pro Shots

Ché Nunnely opende al na negen minuten de score en de toeschouwers op De Toekomst gingen er eens goed voor zitten, maar ze hadden hun telraam tijdens een lekkere eerste helft slechts nodig om alle gemiste kansen bij te houden.

Het doelpunt van Nunneley mocht er overigens zijn. De bal bereikte hem uit een voorzet van Noa Lang en hij haalde direct uit, zo op het pantoffeltje. Mateo Cassierra dacht, nadat hij de paal had geraakt, na rust ook te scoren, maar zijn treffer werd afgekeurd. Buitenspel.

Hoeveel beter je ook bent, wie de ene na de andere kant mist, moet er rekening mee houden dat de tegenpartij nog een keer gevaarlijk wordt. Precies dat is wat er gebeurde, bijna nam Den Bosch nog een punt mee terug naar huis.

Gelukkig zag keeper Stan van Bladeren de bal tegen de lat belanden. Daarmee was een driepunter veilig gesteld en blijft de marge ten opzichte van NEC vier verliespunten. Huidige koploper Fortuna Sittard heeft echt twee punten meer dan Jong Ajax.

De Jong Ajacieden nemen het vrijdag nog op tegen laagvlieger FC Volendam en hebben dan winterstop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >