Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oud-Ajacied Milik in tranen door kruisbandblessure

Het ging Arek Milik de laatste jaren voor de wind. Na twee seizoenen Ajax en een aardig EK in Frankrijk verdiende hij een mooie transfer naar Napoli. En ook in Napels begon hij goed, hij maakte dit seizoen al zeven doelpunten. Maar zaterdagavond ging het mis, in een interland tegen Denemarken (3-2 winst) scheurde hij zijn kruisband.

10 oktober 2016 - 14:26

Milik raakte tien minuten voor rust geblesseerd na een tackle van achteren. De Polen hielden er nog wel een penalty aan over, die werd benut door Robert Lewandowski. Milik hield het nog tot de rust vol, maar moest zich toch laten wisselen. Inmiddels is de Poolse spits met succes geopereerd in Italië

Vlak voor zijn vertrek naar Rome liep een cameraploeg van de Poolse voetbalbond met hem mee tijdens het afscheid van zijn Poolse teamgenoten. “Vandaag vlieg ik naar Rome, dan heb ik een onderzoek en waarschijnlijk een operatie. Het mag duidelijk zijn dat mijn been pijn doet, ik voel me slechter dan eerst…,” liet Milik volgens Voetbal International nog weten voordat het hem allemaal even teveel werd.

In het filmpje – waarbij voor een extra dramatisch effect een zwaar liedje onder is gemonteerd – hebben de teamgenoten ook nog een boodschap voor Milik. Zo zegt Lewandowski: “Geef nooit op. Ik weet dat je sterker terugkeert om je nationale ploeg te helpen.”

Voordat Milik zijn ploeg weer kan helpen, moet hij eerst revalideren. De inschatting is op dit moment dat hij daar zeker zes maanden mee zoet is.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >