Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ludiek item VPRO Makkelijk Scoren: test je Ajax-DNA

Ken je het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren van de VPRO? Nee? Dan hebben we wel een aardige kijktip voor je. De mannen gingen op zoek naar het Ajax-DNA van Francesco Farioli, Sjaak Swart en anderen. Test vooral ook je eigen Ajax-DNA.

28 mei 2024 - 09:35

Disclaimer vooraf: kijk alleen als je beschikt over een gezonde dosis zelfspot. Satire is immers vaak schitterend, maar in dit geval ook best een beetje pijnlijk. Alhoewel, het is vooral een pijnlijk item voor analisten als Marco van Basten, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. Zij worden aardig op de hak genomen als analisten die zich amper inlezen voor ze hun mening geven.

Sjaak Swart komt er echter uitstekend vanaf. Ook zijn Ajax-DNA werd ‘getest’ en natuurlijk kwam zijn test uit op honderd procent. Hoogste ooit gemeten. Alles onder het mom: ‘Wij zijn Ajax, wij gaan je testen’. De vraag is ook of Francesco Farioli genoeg Ajax-DNA heeft. Het lukte het programma een baardhaar te plukken om deze te testen. Nou ja, kijk maar effe!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >