Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gezocht: Ajacieden met bijzonder verhaal voor onze videoserie!

Na het huidige rampseizoen zijn we keihard toe aan wat positiviteit rondom onze club. Voor een nieuwe reeks videoportretten zijn we daarom op zoek naar verhalen waar ons Ajaxhart sneller van gaat kloppen. Help jij ons mee?

15 mei 2024 - 13:35
Video Oproep 1200
Heb jij een mooi Ajaxverhaal te vertellen? © De Brouwer

Richting het nieuwe seizoen trekken we er met de camera op uit om bijzondere Ajaxverhalen van supporters op beeld vast te leggen. Het moet resulteren in een mooie reeks uiteenlopende video’s. De eerste onderwerpen dienden zich al aan, maar we zoeken er meer.

Jij kunt ons daarbij helpen. Heb je een heus Ajaxmuseum? Ga je trouwen in Ajaxstijl en mogen wij erbij zijn? Of woon je op de plek waar vroeger De Meer stond en verlang je regelmatig terug naar de tijden van weleer? Het kan allemaal. 

Wellicht heb je een Ajaxkroeg in een uithoek van het land, ben je de buurman of -vrouw van een selectiespeler of heb je een ander tof Ajaxgerelateerd verhaal. Kom dan bij ons op de lijn!

Het zijn precies dit soort verhalen die we zoeken. Zoals je al leest, kan het eigenlijk niet gek genoeg. Eerder maakten we met Mijn Club, Mijn Ideaal al een reeks portretten in videovorm. Bekijk vooral deze video’s om een indruk te krijgen.

Mogen we met de camera bij jou langskomen? Ga dan naar de aanmeldpagina en stuur ons een beknopte samenvatting van je verhaal. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met de supporters met de leukste en meest interessante inzendingen. Wellicht staan we binnenkort bij jou op de stoep!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >