Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan Voetjebal met Lucky! [VOL]

Debutantjes en Dribbelaartjes opgelet, want Voetjebal met Lucky komt er weer aan! Dit evenement is speciaal bedacht voor de jongste leden van de Ajax Kids Club. Wil jij daarbij zijn? Lees dan snel verder!

14 mei 2024 - 15:03
Voetjebal800
Kom jij lekker Voetjeballen? © Pro Shots

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om actief bezig te zijn. Je maakt kennis met voetbal en hebt vooral onwijs veel plezier. Tijdens Voetjebal met Lucky doe je een uur lang mee aan oefeningen, onder leiding van ervaren Voetjebaltrainers en Lucky.

Dit evenement is speciaal in het leven geroepen voor jonge Ajaxsupportertjes van 2 tot en met 5 jaar. Op zondagochtend 30 juni zijn we te vinden in Sporthallen Zuid te Amsterdam. Niks geen zomerstop, voor de allerkleinsten gaan we gewoon nog even door!

We hebben in totaal plek voor 128 leden van de Ajax Kids Club, verdeeld over twee groepen. De jongste Voetjeballers (2-3 jaar) zijn om 9.30 uur aan de beurt, gevolgd door de oudere kinderen (4-5 jaar) om 11.15 uur.

In de jongste groep kunnen 64 leden terecht, die ieder één ouder of begeleider mogen meenemen. Het is de bedoeling dat hij of zij ook meedoet tijdens het evenement. Hetzelfde geldt voor de tweede groep, waar we eveneens plek hebben voor 64 Voetjeballers.

De inschrijving voor Voetjebal met Lucky is geopend!

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >