Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dikke voetbalpret bij Ajax Kids Tour in Amstelveen!

De Ajax Kids Tour streek deze week neer bij R.K.S.V. RODA ’23 in Amstelveen. Dat werd toch een partijtje gezellig! Lekker weer, een wirwar aan Ajaxshirtjes en volop lachende koppies. Tijd voor foto’s!

10 mei 2024 - 08:29
AKT 1200
Samen lol trappen, dat is de Ajax Kids Tour! © Pro Shots

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour. Ook in Amstelveen deden Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel leuke voetbalspelletjes.

De deelnemertjes kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes, een bonte verzameling van Ajaxshirtjes en een gezonde dosis zin. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De lynx deelde high-fives en knuffels uit, terwijl er ook een potje werd meegevoetbald. Een kijkje in de spelersbus van Ajax? Oh, jazeker!

We hebben de leukste foto’s – gemaakt door Pro Shots – voor je verzameld en gebundeld in een fotoverslagje. Zie jij jezelf terug?

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >