Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Deel jouw tofste supportersfoto en maak kans op gesigneerd Ajaxshirt!

Heb je al een kijkje genomen in het speciale fotoboek van Ajax Life? Er zijn talloze toffe supportersbeelden in te vinden. Beschik jij over een soortgelijke foto die het verdient door een groter publiek te worden gezien? Stuur ‘m in en maak kans op een door de selectie gesigneerd Ajaxshirt!

22 mei 2024 - 11:18
Supfoto800 (1)
Voor de Champions Leaguefinale in Wenen. © AFC Ajax

Ajax is veel meer dan voetbal of sportief succes. Ajax is een levensstijl, een religie. Het is eigenlijk ons leven. Winst, verlies, euforie of teleurstelling. We gaan gewoon door, zo bewijzen we ook dit seizoen. We waren er altijd, zijn er nu en zullen er ook straks weer zijn.

Die passie hebben we getracht vast te leggen in ons gloednieuwe fotoboek. Supporters hebben de hoofdrol. Dit is jullie verhaal. Een ode aan de fans. Van het kijken naar supportersplaatjes krijgen we echter nooit genoeg. Bovendien is een fotocollectie eigenlijk nooit compleet. Daarom dagen we jou uit je tofste supportersfoto op te duikelen.

Dat ene beeld waaruit jouw onvoorwaardelijke liefde voor Ajax blijkt. Van het hangen in de hekken, tot emotionele momenten in het stadion. Van een vervallen uitvak in een uithoek van Europa, tot onvoorwaardelijke vriendschappen op de tribune. We bundelen de meest bijzondere inzendingen tot een tof fotoverslag op onze website.

Aanbevolen
Verrassing! Fotoboek van Ajax Life is naar je onderweg!

Bovendien maak je met het insturen van je foto ook nog eens kans op een toffe prijs. De meest originele inzending gaat er namelijk vandoor met een door de selectie gesigneerd Ajaxshirt, in maat M of L! Dus hup, duik maar eens goed in het fotoarchief. Of in je telefoon, uiteraard!

Stuur je (liggende) foto in naar redactie@svajax.nl. Vergeet je achtcijferige lidnummer niet te vermelden. Voel je vrij in een kort bericht het verhaal achter de foto te delen. Dan verwerken we dit in de onderschriftjes.

Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare kunnen hun foto insturen tot en met woensdag 29 mei. Daarna nemen we contact op met de winnaar.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >