Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax passeert grens van 30.000 verkochte seizoenkaarten

De Ajaxspelers zijn pas net klaar met horrorseizoen 2023/2024, terwijl veel seizoenkaarthouders hun zaakjes al goed hebben geregeld. Hoe? Door hun seizoenkaart voor een nieuw voetbaljaar te verlengen. De grens van 30.000 is bereikt, zo meldt de club.

24 mei 2024 - 14:36
SSC 1200
Wat gaat het nieuwe seizoen ons brengen? © De Brouwer

Heb jij jouw seizoenkaart nog niet verlengd? Dan heb je tot uiterlijk vrijdag 31 mei de tijd dit te regelen. Je hebt dus nog een week om te verlengen! Toch is Ajax verheugd dat zo veel Ajacieden nu al de administratie op orde hebben gebracht. Zeker omdat Ajax een sportief uitermate dramatisch seizoen achter de rug heeft.

Voor het komende seizoen is er nog onwijs veel onduidelijk, maar met Francesco Farioli staat er een energieke trainer te trappelen van ongeduld. We zijn reuze benieuwd welke frisse wind de Italiaanse oefenmeester kan laten waaien. En vooral ook met welke spelers hij mag gaan werken. Wie trekken de deur achter zich dicht? En welke spelers komen er? Er zijn veel vragen en nog geen antwoorden.

Toch blijft Ajax ongekend populair, gezien het aantal al verlengde seizoenkaarten. De sportieve ommekeer is altijd nabij. Daarbij ben je supporter in zowel goede als in slechte tijden. Met talenten als Jorrel Hato, Mika Godts en Silvano Vos is er genoeg om nieuwsgierig van te worden. De vraag is of mannen als Brian Brobbey en Kenneth Taylor behouden blijven.

Aanbevolen
Verrassing! Fotoboek van Ajax Life is naar je onderweg!

We lieten afgelopen seizoen met een zucht achter ons. We waren blij dat het klaar was. Maar toch kijken we ronduit nieuwsgierig uit naar het nieuwe seizoen. Eentje waarin we hopelijk weer volop kunnen juichen voor Ajax in een ramvolle Johan Cruijff Arena. Tenminste, daar gaan we wel vanuit!

Tjonge, wat zijn we benieuwd naar de selectie die mede onder leiding van Alex Kroes, Marijn Beuker en Kelvin de Lang wordt samengesteld. Er gaat hoe dan ook een hoop gebeuren de komende tijd in Amsterdam. Dat prikkelt en stemt hoopvol.

Zoals gezegd, seizoenkaarthouders kunnen tot uiterlijk 31 mei verlengen. Het is vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra seizoenkaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Na de verlengperiode gaat Ajax de situatie opnieuw bekijken. Wil je bericht ontvangen als er eventueel nieuwe seizoenkaarten in de verkoop gaan? Laat dan hier weten dat je interesse hebt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >