Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax lanceert nieuw uitshirt met penseelstreken Van Gogh

Ajax heeft het uitshirt voor seizoen 2024/2025 gepresenteerd. Onze club speelt komende voetbaljaargang in een overwegend blauw gevlekt tenue, met gele accenten. Een verwijzing naar Vincent van Gogh. Wij van Ajax Life schoten plaatjes.

31 mei 2024 - 09:50

Het ontwerp van het nieuwe uitshirt komt niet geheel meer als een verrassing. Het design lekte eerder al grotendeels uit, maar nu kunnen we het daadwerkelijke resultaat met eigen ogen aanschouwen.

Het design is geïnspireerd op de penseelstreken van grootmeester Van Gogh. Die representeren de creatieve kant van Ajax en staan symbool voor talent. De voorkant van het shirt heeft een vlekkerig motief, in verschillende kleuren blauw, met gele accenten erdoorheen verwerkt.

Het clublogo, de adidasstrepen en de letters van Ziggo hebben dezelfde opvallende gele kleur. Dat geldt ook voor de bedrukking, op de meer effen achterkant van het shirt. In de nek zien we de drie andreaskruizen van Amsterdam terug.

Aanbevolen
Win nieuwe uitshirt seizoen 2024/2025!

Het broekje is effen blauw, met aan de zijkant banen in een iets andere kleur blauw/groen. Ook hier zien we een geel Adidas- en clublogo. Er komt een alternatief broekje in het geel, wanneer de kleursetting hier in bepaalde wedstrijden om vraagt. De kousen zijn eveneens blauw en ook hiervoor wordt een alternatief paar in geel vervaardigd.

Goed, dan is het nu zaak om plaatjes te kijken. Over smaak valt niet te twisten, dus vel vooral je oordeel.

Koop je het shirt als lid van SV Ajax in de online fanshop? Dan is het goed om te weten dat je tien procent korting krijgt. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >