Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden genieten van onze 1995-pubquiz op de grachten

Het puntertje van Patrick Kluivert vierde vrijdag alweer zijn negenentwintigste verjaardag. Reden genoeg voor ons om daar een mooi evenement omheen te bedenken: een heuse pubquiz op de Amsterdamse grachten. Dat levert mooie beelden op!

27 mei 2024 - 12:40
Pubquiz 1200
De enige echte beker uit 1995 ging mee aan boord. © Pro Shots

Tegen een uur of zeven komt de rondvaartboot aangevaren. Op de kade staan veertig leden van Supportersvereniging Ajax al ongeduldig te wachten. Wat glinstert daar achter de ramen? Het is de Champions Leaguetrofee uit 1995. Deze vaart gezellig mee en kent de route over het water al zo goed.

Aan boord staan er al snel biertjes en lekkere hapjes op de tafels. Alle teams zijn klaar voor een pubquiz volledig in het teken van het succesvolle seizoen 1994/1995. Quizmaster Thijs heeft weer geweldige vragen bedacht en natuurlijk ontbreekt de plaatjesronde niet.

Wie vielen tijdens de finale in met rugnummers 14 en 15? Welke speler maakte de winnende op bezoek bij Vitesse? Welke spelers scoorden tijdens het thuisduel met Bayern München? Hoe heette het stadion in Triëst waar Ajax speelde tegen AC Milan? Welke Ajaxspelers scoorden in de eredivisie bij hun debuut in 1994/1995?

De vragen zijn moeilijk, maar het is genieten om op deze wijze dat memorabele seizoen nog een keer op het water mee te maken. Pro Shots nam natuurlijk foto’s. Deze serveren we hieronder voor je uit.

Wil je ook meedoen aan evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >