Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - FC Twente!

We zoeken weer naar vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes. In dit geval voor het thuisduel met FC Twente op zondag 14 april om 16.45 uur. Ben jij erbij?

25 maart 2024 - 10:21
Balvaandelajaaz800
Als ballenjongen zit je vlakbij alle actie. © De Brouwer

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor geniet je natuurlijk ook van de wedstrijd.

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Twente. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.

Aanbevolen
Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - SC Cambuur!

Is dat alles? Oh nee, zeker niet. Er is meer! Als je klaar bent, ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Mooi, toch? In onderstaand formulier kun je aangeven of je ballenjongen/-meisje wilt worden of liever vaandeldrager.

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 1 april. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax won in februari 2022 met 5-0 van Twente. Wie maakte een hattrick?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van dikke korting met ons halfjaarlidmaatschap.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >