Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word samen met vrienden ballenjongen of -meisje bij Future Cup!

De twaalfde editie van de Future Cup staat in het paasweekeinde op het programma. Jij kunt de actie van dichtbij meemaken. We zijn namelijk op zoek naar ballenjongens en -meiden! Je kunt je individueel inschrijven, maar ook als vriendengroep meedoen.

11 maart 2024 - 11:29
Ballenjongensfc800
Als ballenjongen of -meisje sta je bovenop de actie. © Pro Shots

Ajax onder 17 is traditioneel gastheer van het jeugdtoernooi op De Toekomst, waar je opkomende sterren bewondert. Matthijs de Ligt, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Marcus Rashford en Mauro Icardi vertoonden eerder hun kunsten op de Future Cup. 

Ook dit jaar liegt het deelnemersveld er niet om. Paris Saint-Germain, RSC Anderlecht, Manchester City, Sporting Clube de Portugal, FK Partizan, FC Nordsjælland en CF Pachuca doen allemaal mee.

Op zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april breekt het voetbalfestijn los. Door mee te doen aan onze prijsvraag, kun jij erbij zijn als ballenjongen of -meisje! Je staat dan boven op de actie en krijgt bovendien twee entreekaarten voor familie of vrienden.

Het is wel belangrijk bij je inzending aan te geven op welke dag(en) je aanwezig kunt zijn. Op zaterdag start de eerste wedstrijd om 11.00 uur en de laatste om 15.30 uur. Op zondag gaat de bal om 12.00 uur rollen en volgt het laatste potje om 13.30 uur. Op de finaledag start het eerste duel om 11.00 uur, terwijl de eindstrijd om 16.00 uur aanvangt.

We hebben per dag zestien plekjes te vergeven. Je kunt individueel aan deze prijsvraag meedoen, maar ook je vrienden en vriendinnen opgeven. Ken jij mensen in je klas of voetbalteam die het leuk vinden ballenjongen of -meisje te zijn? Geef ze dan vooral op! In het formulier hieronder selecteer je hoeveel mensen (maximaal zeven) je wil meenemen. 

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Degenen die je meeneemt als ballenjongen of -meisje, hoeven geen lid te zijn, maar moeten wel in dezelfde leeftijdscategorie vallen.

Meedoen kan tot en met maandag 18 maart. We nemen contact op met de winnende inschrijvers. Succes!

Prijsvraag: wie was vorig seizoen de winnaar van de Future Cup?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van dikke korting met ons halfjaarlidmaatschap.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >