Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win tafel bij Ajax Pubquiz in Boom Chicago!

Hou jij van gezelligheid, het kraken van je hersenen en weet je veel over onze club? Dan hebben we iets leuks voor je. We mogen namelijk tafels weggeven voor de Ajax Pubquiz in Boom Chicago!

27 maart 2024 - 16:37
Ajaxpubquizbud800
Een prima avondje uit met je Ajaxvrienden, nietwaar? © AFC Ajax

De reguliere kaarten voor de pubquiz zijn uitverkocht, maar in samenwerking met Ajax en Bud mogen we nog een aantal tafels invullen. De quiz vindt plaats op dinsdag 23 april. De locatie is comedyclub Boom Chicago, in ons mooie Amsterdam.

We mogen 48 plekken weggeven, wat gelijkstaat aan twaalf tafels. Als winnaar van deze prijsvraag mag je een eigen team van maximaal vier personen meenemen. Dat klinkt als een prima avondje uit met je Ajaxvrienden, nietwaar? 

Om kans te maken op een tafel bij de Ajax Pubquiz, is het zaak het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Life (18+) kunnen meedoen tot en met zondag 7 april. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Zij ontvangen hun tickets via de Ajax-app.

Prijsvraag: uit hoeveel streepjes bestaat het Ajaxlogo?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >