Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom naar Ajax Jonge Schare EA Sports FC-toernooi in supportershome! [VOL]

Het is weer tijd voor ons EA Sports FC-toernooi, speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. We organiseren het toernooi op zondag 21 april in het supportershome. Speel jij iedereen onder de tafel? Doe dan vooral mee!

28 maart 2024 - 14:09

Dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Tijdens het EA Sports FC-toernooi (voorheen Fifa-toernooi) gaan leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) de strijd met elkaar aan. Het toernooi vindt plaats in het supportershome, naast de Johan Cruijff Arena. We beginnen om 9.30 uur en de finale is rond 14.00 uur afgelopen.

Tegen die tijd zijn er vast al mooie aanvallen, trucjes en combinaties uit de controllers geperst. Spektakel gegarandeerd, check dit filmpje maar eens. De eSporters van Ajax zijn sowieso aanwezig. En nog leuker: Ajax Jonge Schare-ambassadeur Brian Brobbey komt ook langs.

Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation en Xbox. Het gaat om het spel EA Sports FC 24. Laat jij je tegenstanders gedesillusioneerd achter en knok je jezelf naar de finale? Dan valt er ook nog een dikke prijs te winnen. Oefen dus maar goed!

Er is in totaal plek voor 120 deelnemers. Leden van Ajax Jonge Schare mogen bovendien een introducé meenemen. Deze persoon, die in de leeftijdscategorie 12 t/m 17 jaar moet zijn, speelt uiteraard ook mee.

Dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >