Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Kom jij samen met Lucky paaseieren zoeken in Johan Cruijff Arena?

Wat doe jij het liefst met Pasen? Paaseitjes zoeken natuurlijk! Dat wordt nog veel leuker als de Johan Cruijff Arena de zoeklocatie is. Lucky is er natuurlijk ook bij. Doe jij mee?

13 maart 2024 - 14:34
Lucky Pasen 1200 (1)
Lucky heeft alvast veel zin in! © Ajax Kids Club

Onze vrolijke lynx is er dol op dikke pret te maken met vriendjes en vriendinnetjes van de Ajax Kids Club. Dus ook met Pasen! Op zondag 31 maart speelt Ajax de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Johan Cruijff Arena blijft dus leeg.

Dat bracht Lucky op het toffe idee samen paaseieren te zoeken in het mooiste stadion van Nederland! De zoektocht start om 10.30 uur en duurt maximaal anderhalf uur. Ben jij al enthousiast? Mooi!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze bijzondere prijs, is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. We hebben plek voor tien leden van de Ajax Kids Club (Debutantjes, Dribbelaartjes en Ajaciedjes). Zij mogen allemaal één ouder of begeleider meenemen. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen.

De winnaars gaan bovendien niet met lege handen naar huis. Na afloop van de zoektocht vol vrolijkheid, ligt een fraaie oorkonde klaar. Net als een tof presentje. Genoeg reden dus om mee te doen. Je hebt tot en met woensdag 20 maart om het antwoord in te sturen. Succes!

Prijsvraag: welk internationaal jeugdtoernooi organiseert Ajax traditioneel met Pasen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >