Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PEC Zwolle-uit

Ajax zet op zondag 31 maart koers richting Zwolle voor het uitduel met PEC. Er wordt om 12.15 uur afgetrapt in het MAC3PARK Stadion. Hier vind je alle info over de kaartverkoop.

06 maart 2024 - 14:56
PEC Uit Goed 1200
Er zijn vijfhonderd Ajacieden welkom in Zwolle. © De Brouwer

Er zijn vijfhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van het MAC3PARK Stadion. Een kaartje kost 13,54 euro en er is sprake van een autocombi. Je kunt dus op pad met de vierwieler, onder de voorwaarde dat je met minimaal drie personen per auto afreist naar Overijssel.

Je kunt er ook voor kiezen in een van onze handige SV Ajax-bussen te stappen. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten. Leden betalen een tientje, niet-leden mogen voor vijftien euro mee.

De verkoop voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart start op zaterdag 9 maart om 10.00 uur. NL’ers kunnen exact een week later op hetzelfde tijdstip hun slag proberen te slaan. Op woensdag 20 maart om 23.59 uur sluiten de digitale poorten van de ticketshop.

Tot in Zwolle!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >