Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Aston Villa-uit

Ajax neemt het in de achtste finale van de Conference League op tegen Aston Villa. Het duel in Birmingham wordt gespeeld op donderdag 14 maart om 21.00 uur (20.00 uur lokale tijd). Hier volgt info over de kaartverkoop.

04 maart 2024 - 15:00
Verkoopavlaja800
Villa Park. Fraai heurrr. © Pro Shots

In het uitvak van Villa Park is plaats voor 2109 Ajacieden. Een kaartje voor het duel kost 25,90 euro. Als je niet zeker bent van een wedstrijdticket, is het verstandig te wachten met het boeken van je reis. We verwachten dat Aston Villa-uit een populair potje is. Weet ook dat je alleen met een paspoort naar Engeland kunt afreizen.

Seizoenkaarthouders met EU+ zijn op dinsdag 5 maart om 12.00 uur als eerste aan de beurt een kaartje te bemachtigen. De verkoop voor EU’ers start een dag later, op hetzelfde tijdstip. Mochten er dan nog tickets over zijn, dan vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaand schema. 

Benieuwd naar de tussenstand van het aantal beschikbare kaarten? Bij de verkoopstart van elke nieuwe groep wordt het aantal overgebleven tickets gedeeld via het X-account van @AjaxFancare

Het omwisselen vindt plaats in Birmingham. Daarover volgt meer informatie in aanloop naar het duel. Hou er vast rekening mee dat je op de wedstrijddag voor 16.00 uur lokale tijd je kaart dient op te halen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >