Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxlegendes treffen BIF All Stars in Olympisch Stadion

Weer een wedstrijd met Ajaxlegendes? Oh jazeker! Ditmaal spelen ze tegen de BIF All Stars. Dat gebeurt op zaterdag 20 april. Plaats van handeling? Ons eigen Amsterdam. Het Olympisch Stadion om precies te zijn.

26 maart 2024 - 14:30
Olympisch 1200
Weer eens een wedstrijdje in het Olympisch Stadion! © Sjoerd Tullenaar

Niemand minder dan Clarence Seedorf vertelde maandag bij Veronica Offside over de wedstrijd. Deze wordt georganiseerd vanuit de Black Impact Foundation (BIF). Er is ook al een heuse website. Daarop lezen we nog niks over welke spelers er allemaal in actie komen, maar we zien al wel enkele foto’s van spelers zoals Gerard Vanenburg, Frank de Boer, Sol Campbell, Mbark Boussoufa, Didier Drogba en natuurlijk Seedorf zelf.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympisch Stadion en begint om 20.30 uur. De poorten van het stadion openen al om 18.30 uur. Er is een entertainmentprogramma. Kaarten zijn online verkrijgbaar vanaf 28,84 euro. Daarna lopen de prijzen overigens snel op. En behoorlijk ook.

De Black Impact Foundation vertegenwoordigt een wereldwijde gemeenschap van voormalige voetbaliconen die samenkomen met hetzelfde doel: mensen verenigen, verbinden en inspireren. De foundation is opgericht om gelijkheid te bevorderen, onder het motto ‘play to unite’. Dat is nodig, zeker in een wereld die verdeelder is dan ooit. Lees hier wat men doet met de opbrengsten.

Het duel wordt overigens live uitgezonden door Veronica.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >