Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden verliezen op het veld, niet op de tribune

Het Europese avontuur van Ajax zit erop. De spelers vonden hun Waterloo in Villa Park. Op het veld werd stevig met 4-0 verloren. Op de tribunes was Ajax wel de baas in Birmingham. Daar haal je helaas niet de kwartfinales mee. Tijd voor foto’s!

15 maart 2024 - 09:18
Fotoverslag 1200 (2)
Bedankt weer voor alle steun! © De Brouwer

Het zou kolken in Villa Park, zo was de verwachting. Ook Aston Villatrainer Unai Emery vroeg op de dag zelf nog maar eens om de steun van de eigen supporters. Die was – zo lazen we – harder dan ooit. Toch waren vooral de 2109 Ajacieden in het uitvak te horen. De steun was echt geweldig.

De tegenstander op The Holte End ging soms ook best hard, maar toch vooral na doelpunten. Sing when you’re winning, was toch een beetje het gevoel. We bedanken alle supporters die weer op uiteenlopende manieren naar Engeland afreisden voor hun steun. Om pieken te beleven, moet je soms door dalen. Ook binnen de lijnen komt onze tijd weer.

Voor nu serveren we de foto’s van de laatste Europese awayday van seizoen 2023/2024 voor je uit. De plaatjes zijn gemaakt door De Brouwer. Mocht je nog behoefte voelen om een proteststem uit te brengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >