Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voeg speelschema Ajax met enkele klikken toe aan je agenda!

Pssttt, check je mobiele agenda eens. Als je bent geabonneerd op ons digitale speelschema, zie je dat alle wedstrijden van Ajax voor seizoen 2024/2025 in je agenda staan. Heb je deze nog niet? Download ‘m dan snel!

19 juni 2024 - 10:39
Agenda2425 800
Wat gaat seizoen 2024/2025 ons brengen? © Pro Shots

Ajax trapt op zondag 11 augustus in de eigen Johan Cruijff Arena het nieuwe eredivisieseizoen af tegen sc Heerenveen. Een weekje later, op zaterdag 18 augustus, gaat onze club op bezoek bij NAC. De eerste klassieker vindt dit seizoen vroeg plaats, op zondag 1 september om precies te zijn. 

Je kunt het speelschema van Ajax opschrijven in je fysieke agenda, maar ook onze digitale variant gebruiken. Alle oefen- en eredivisieduels zijn toegevoegd aan de agenda. Soms staan er nog geen aftraptijden bij, maar die volgen automatisch zodra ze bekend zijn. Ook de Europese potjes, KNVB-bekerduels en andere veranderingen in het speelschema verschijnen vanzelf in de agenda.

Met welke selectie starten we het seizoen? © De Brouwer
Aanbevolen
Conceptschema: Ajax opent met Heerenveen-thuis, eerste klassieker in september

Of nou ja, vanzelf… Daar hebben we wel @KijkMeAan voor nodig. Hij zorgt er iedere keer voor dat de agenda wordt aangevuld of bijgewerkt. Als je een vaste gebruiker bent, weet je hoe handig onze digitale agenda is. Een bedankje is dus op zijn plaats!  

Hieronder delen we wat linkjes die je kunt gebruiken om de wedstrijden van Ajax te importeren in je mobiele agenda. Ajacieden die al zijn geabonneerd, hoeven niks te doen. Bij hen zijn alle wedstrijden alweer netjes toegevoegd. Ben je wel geabonneerd, maar zie je geen nieuwe wedstrijden? Verwijder de agenda dan even en voeg 'm opnieuw toe.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >