Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vaderdagactie: maak pa blij met gepersonaliseerde Ajaxposter van Wijck!

Het is alweer bijna 16 juni en dus mogen vaders in Nederland zich opmaken voor cadeautjes van hun kroost. In samenwerking met Wijck hebben we een onwijs toffe winactie voor al onze leden, dus lees snel verder!

07 juni 2024 - 10:51
Wijck 1200
Wat is jouw mooiste herinnering aan de Arena? © Wijck

Als je een Ajaxgekke vader hebt, dan maakte hij vast al veel moois mee in de Johan Cruijff Arena, het Olympisch Stadion of De Meer. Op de tribunes bij Ajax worden mooie herinneringen gemaakt. Ga maar na: Ajax - FC Twente op 15 mei 2011… De 4-0-thuiszege op Borussia Dortmund in 2021… Mooie herinneringen aan De Meer en die heerlijke betonbak aan het Stadionplein. Zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Misschien heb jij wel een bijzondere herinnering met je vader, bijvoorbeeld jullie eerste keer samen in het stadion. Dat is een onwijs bijzonder moment. Dit soort herinneringen kun je via Wijck nu op een serieus leuke manier laten vastleggen. En cadeau doen aan vaders!

Bij Wijck kun je nu de posters van de Johan Cruijff Arena, Olympisch Stadion en De Meer personaliseren. Hoe? Door de gespeelde wedstrijd erbij te laten zetten, de datum, de spelers die de doelpunten maakten. Je kunt het helemaal zelf vormgeven. Goed om te weten is dat je een korting van twintig procent kunt verzilveren. Gebruik daarvoor de code BESTDAD20 tijdens het bestellen.

Wij mogen ook drie Arenaprints uit de Ajaxcollectie weggeven. Volledig gepersonaliseerd én fraai ingelijst. Om kans te maken op deze toffe prijs moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met dinsdag 11 juni. Een dag later nemen we contact op met de winnaars om te zorgen dat de juiste prijs tijdig binnen is voor Vaderdag.

Prijsvraag: wie maakte het allerlaatste officiële doelpunt in Stadion De Meer?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! 

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >