Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie losse kaartverkoop Ajax - FK Vojvodina

Ajax neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen FK Vojvodina. De Ajacieden op het veld kunnen jouw steun tijdens de thuiswedstrijd goed gebruiken. Hoog tijd om info over de kaartverkoop met jullie te delen.

20 juni 2024 - 11:34
Verkoopajavoj800
Ben jij erbij tijdens het heenduel? © AFC Ajax

Het tweeluik met de club uit Servië wordt op donderdag 25 en donderdag 1 augustus afgewerkt. Ajax start met een thuiswedstrijd. Er wordt om 20.30 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Al dertigduizend Ajacieden zijn met een blinde passe-partout verzekerd van een plek bij het thuisduel. Nu is het tijd voor de losse kaartverkoop. 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vijftien euro. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdag 21 juni om 10.00 uur met tien procent korting hun slag slaan. Per seizoenkaart is het mogelijk vier tickets af te rekenen. Het aantal reeds gekochte blinde passe-partouts telt ook mee in het totaal aantal kaarten. Er is voor dit duel geen reservering van je eigen plek.

Leden van Supportersvereniging Ajax zijn op dinsdag 25 juni om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen. Ook voor onze leden geldt dat er per lidmaatschap vier kaartjes kunnen worden gekocht. Grijp dus je kans, zouden we willen zeggen! Hieronder vind je het volledige verkoopschema. 

Aanbevolen
Geheugen opfrissen: zo ziet nieuwe opzet Europa League eruit

Belangrijk: check van tevoren jouw Mijn Ajax-account, zodat je tijdens de kaartverkoop niet voor verrassingen komt te staan. Ga naar de digitale ticketshop en log in met jouw Mijn Ajax-account. Check of alle informatie in jouw account klopt en of je account is geverifieerd. Neem bij vragen of problemen contact op met Ajax Fancare.   

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video. Daarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >