Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax loot FK Vojvodina in tweede voorronde Europa League

De ploeg van Francesco Farioli wacht in de tweede voorronde van de Europa League een tweeluik met FK Vojvodina. Ajax speelt eerst thuis tegen de ploeg uit Servië.

19 juni 2024 - 13:09
EL 1200 (1)
We hopen veel van deze juichmomenten te zien. © Pro Shots

De loting voor de tweede voorronde van de Europa League vond woensdag om 13.00 uur plaats in Nyon. Daar kwam de oude club van Dusan Tadic als opponent uit het lotingballetje. 

De tweede voorrondeduels staan gepland voor donderdag 25 juli en donderdag 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop van de duels volgt spoedig. Let op: het duel wordt niet in het stadion van FK Vojvodina gespeeld, maar in de TSC ArenA in Backa Topola. Ajax adviseert Ajacieden in Belgrado te verblijven en te wachten met het boeken van de reis tot er meer informatie beschikbaar is.

Zegeviert Ajax over twee duels tegen FK Vojvodina? Dan stoot het door naar de derde voorronde van de Europa League. Als het Ajax niet lukt om de tweede voorronde te overleven, is het veroordeeld tot het spelen van de derde voorronde van de Conference League. Welk van de twee scenario's het ook wordt, die duels worden gespeeld op 8 en 15 augustus.

Aanbevolen
Geheugen opfrissen: zo ziet nieuwe opzet Europa League eruit

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >