Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop thuisduels eerste seizoenshelft

De start van het nieuwe eredivisieseizoen kruipt langzaam dichterbij. Voor je het weet, trapt Ajax het nieuwe voetbaljaar af in de eigen Johan Cruijff Arena tegen sc Heerenveen. Hoog tijd dus om informatie te delen over de kaartverkoop van de thuisduels in de eerste seizoenshelft.

08 juli 2024 - 17:42
Verkoop2425800
We mogen snel weer naar Ajax! © De Brouwer

Op zondag 11 augustus om 16.45 uur gaat de competitiebal rollen voor onze ploeg. Bijna alle thuisduels gaan in de verkoop, met uitzondering van de wedstrijden tegen Fortuna Sittard en Almere City. Zodra de speeldata en -tijden van deze potjes definitief zijn, start ook hiervan de kaartverkoop. 

De digitale ticketshop van Ajax opent de deuren op dinsdag 9 juli om 10.00 uur. Dan kunnen seizoenkaarthouders één ticket per wedstrijd bijkopen. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee tickets bijkopen. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf 31 euro. 

Onze leden van Supportersvereniging Ajax zijn vanaf donderdag 11 juli om 10.00 uur aan de beurt. Voor het treffen met FC Utrecht en PSV scoor je twee tickets per lidmaatschap, terwijl dat voor de overige duels vier kaarten is. Sla dus vooral je slag! De verkoop vervolgt zich op basis van onderstaand schema.  

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video. Daarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax. Het is raadzaam er spoedig bij te zijn, want door het hoge aantal seizoenkaarthouders is de beschikbaarheid beperkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >