Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FK Vojvodina-uit

Ajax neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen FK Vojvodina. De uitwedstrijd in Servië staat gepland voor donderdag 1 augustus om 20.00 uur. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

09 juli 2024 - 11:04
Verkoopvojaja800
De kleine TSC Arena is het strijdtoneel. © Ajax Life

Om het hoofdtoernooi van de Europa League te bereiken, moet Ajax drie voorrondes overleven. FK Vojvodina is de eerste tegenstander die over twee duels dient te worden verslagen. Voor de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena zijn nog kaarten beschikbaar, maar ook over de uitwedstrijd in Servië is inmiddels meer bekend.

Allereerst is het goed te weten dat de wedstrijd niet in het stadion van Vojvodina wordt gespeeld. Omdat het Karadjordjestadion in Novi Sad wordt verbouwd, wijkt de club uit naar het kleine plaatsje Bačka Topola. Daar is de TSC Arena het strijdtoneel. 

Er zijn vierhonderd Ajacieden welkom. Dat klinkt niet veel, maar het is gezien de lage capaciteit van het stadionnetje (4500) meer dan we hadden verwacht. Mooi nieuws dus! Voor een kaartje betaal je 23,91 euro.

Aanbevolen
Maak kennis met Ajax’ tegenstander FK Vojvodina

Seizoenkaarthouders met EU+ krijgen op woensdag 10 juli om 14.00 uur als eerste de mogelijkheid een kaartje te scoren. Omdat die groep groter is dan het aantal beschikbare plekken, kan de wedstrijd in theorie onder EU-plussers uitverkopen. 

Als er kaarten overblijven, zijn EU’ers een dag later – op donderdag 11 juli om 14.00 uur – aan de beurt. Daarna vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaand schema.

Benieuwd naar de tussenstand van het aantal beschikbare kaarten? Bij de start van elke nieuwe groep wordt het aantal overgebleven tickets gedeeld via het X-account van @AjaxFancare.

De lokale autoriteiten raden om veiligheidsredenen aan niet in Novi Sad, maar in Belgrado te verblijven, om vervolgens op de wedstrijddag af te reizen naar Bačka Topola. Daar vindt naar verwachting ook de omwisselprocedure plaats. Ajacieden met een kaart ontvangen in aanloop naar het uitduel meer informatie.

Tot in Servië!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >