Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax lanceert thuisshirt voor seizoen 2024/2025

Het thuisshirt voor een nieuw seizoen Ajax lekte her en der al uit. Het maakt sindsdien flink de tongen los, zowel in positieve als in negatieve zin. Via detailfoto’s zoomen we in op het wit-rood-witte tenue.

05 juli 2024 - 10:00
Thuis800
De voorkant oogt vrij klassiek. © Ajax Life

Wie een eerste blik op de voorkant van het shirt werpt, valt meteen een aantal zaken op: een klassieke rode kraag met een wit knoopje, twee kleine witte inkepingen in de rode baan en vrijwel onzichtbare Adidasstrepen. Deze vallen grotendeels weg in de witte kleur van het shirt. Dat maakt het tenue op het eerste gezicht lekker simpel. De wit-rood-witte baan wordt bij de schouders gelukkig niet onderbroken.

Op de achterzijde van het shirt loopt de baan echter niet geheel door. Online uitte sommige supporters bij de eerder uitgelekte foto’s hun onvrede hierover. Door het zogeheten template van Adidas, wordt de rode baan aan de onderkant inderdaad vroegtijdig onderbroken. Ons mode-/stijladvies: draag het shirt in de broek. Vraag maar aan Nico Tagliafico hoe het moet.

Aanbevolen
Win nieuwe thuisshirt seizoen 2024/2025!

We gaan verder met de rest van het tenue: de witte broek is echt volledig wit. Geen Adidasstrepen te bekennen. Ook niet onopvallend. Die strepen zien we ook niet terug op de kousen. Deze zijn wit met een rode band. Zoals het hoort. Verder is de bedrukking wit van kleur.

Goed, dan is het nu zaak plaatjes te kijken. 

Koop je het shirt als lid van Supportersvereniging Ajax in de online Ajax Fanshop? Dan ontvang je tien procent korting. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >