Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win interview met Chasity Grant!

Ben jij groot fan van Ajax Vrouwen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zoeken een Ajaxsupportertje dat supergraag naar Amsterdam komt om aanvaller Chasity Grant te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, het enige echte blad van de Ajax Kids Club.

02 januari 2024 - 13:27
Grant 1200
Je kunt gezellig kletsen met Chasity, hoor! © AFC Ajax

Bij Ajax Vrouwen lopen ontzettend veel goede voetballers rond. De 22-jarige Grant is zeker een van die spelers! Heb jij zin om gezellig te komen kletsen met de rechtsbuiten? Kom dan snel in actie! Wie weet mag jij haar straks alles vragen wat je maar wilt.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze vette prijs winnen door een toffe vraag voor Grant te bedenken. De bedenker van de leukste vraag nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Cool!

Het interview vindt plaats op woensdag 17 januari rond 15.00 uur. Zorg dus – als je meedoet – dat je ook echt kunt die middag.

Duidelijk? Gaaf! Verzin dan snel een toffe en vooral originele vraag. Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen tot en met vrijdag 12 januari, 12.00 uur. Dat kan via kidsclub@svajax.nl. De winnaar krijgt dezelfde dag nog een telefoontje!

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Aanbevolen
Doe mee met Fun Games bij Ajax - RKC!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >