Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vind alle Mannsverken en win kaarten voor Ajax - FK Bodø/Glimt!

Sivert Mannsverk kwam in de zomer van 2023 over van Molde FK. De Noor tekende een contract voor vijf jaar. Op het veld zagen we hem nog amper. In deze zoekopdracht zie je hem veel vaker. Maar hoe vaak? Met het juiste antwoord kun je kaarten winnen voor Ajax - FK Bodø/Glimt.

31 januari 2024 - 09:01
Mannsverk 1200
Hoeveel Mannsverken spot jij...? © De Brouwer

Ajax maakt op donderdag 15 februari een Europese doorstart in de Conference League. Daarin treft het de Noorse ploeg uit Bodø. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op een setje kaarten!

We hebben een heuse zoekopdracht voor je gemaakt. Hoeveel Mannsverken zie je in de bewerkte foto? De Noor staat meerdere keren afgebeeld op de tribuneplaat, in zowel het thuis-, uit-, als derde shirt. De vraag is: hoeveel Mannsverken staan er precies op de foto?

Het juiste antwoord stuur je in via onderstaand formulier. Meedoen kan tot en met woensdag 7 februari. Daarna krijgen de winnaars een mailtje!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >