Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters genieten van toffe Ajax Life Podcast met spelers!

Zeven leden van Ajax Life beleefden woensdag een geweldige middag. Zij waren onze eregasten op De Toekomst. De supporters mochten Borna Sosa en Anass Salah-Eddine ontmoeten. Natuurlijk namen we meteen een fijne podcast op. En we schoten foto's!

11 januari 2024 - 11:08
PODCAST 1200
Ouwehoeren als Ajacieden onder elkaar! © Pro Shots

Een voor een druppelden onze zeven leden binnen. Ietwat onwennig liepen ze het hoofdgebouw van De Toekomst binnen. Daar vingen we ze op. Al snel werd het hartstikke gezellig. Ajacieden onder elkaar, dat werkt altijd. En de spelers stonden op dat moment nog op het trainingsveld.

De supporters hadden hun bezoekje te danken aan het winnen van onze prijsvraag. Ze mochten in een speciale podcast vragen stellen aan Sosa en Salah-Eddine. Dat is allemaal net zo leuk als dat het spannend is.

De bestuurskamer was de plek van handeling. De spelers verschenen al snel en het ijs was razendsnel gebroken. Bij de microfoons ontstonden toffe gesprekken tussen spelers en supporters. Dat leverde als vanzelf een bijzondere podcast op. We raden je aan om deze zeker te beluisteren. Natuurlijk was er ook tijd voor foto’s en handtekeningen.

Natuurlijk maakte Pro Shots foto’s van de bijeenkomst. Kijk vooral hieronder!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >