Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Spanning, vreugde en ontlading tijdens historische avond Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen leverde dinsdag een unieke prestatie in een Johan Cruijff Arena vol gezelligheid en spanning. De ploeg plaatste zich als eerste Nederlandse club ooit voor de kwartfinale van de Champions League. Dat levert een fotoverslag vol enthousiasme op!

31 januari 2024 - 09:44
Fotoverslag 1200
De drie biggetjes waren er ook! © De Brouwer

Ook AS Roma werd in Amsterdam aan de zegekar gebonden, nadat dit eerder gebeurde met Paris Saint-Germain en Bayern München. Dat leverde in totaal negen punten op. Op bezoek bij Bayern werd een puntje gepakt. Dat was bij elkaar genoeg om door te stoten naar de kwartfinale.

Het was evenwel een spannende avond, waarbij het nog alle kanten op kon in de groep van Ajax Vrouwen. Alle muntjes vielen gelukkig de goede kant op. Toen de hoekschop van nestor Sherida Spitse via een Romeins hoofd binnenviel, werd het een dolle boel in het stadion. Een historische Amsterdamse avond was in de maak.

Het zorgde voor mooie beelden. Onze fotograaf De Brouwer spotte veel jolijt en legde dat allemaal vast met zijn camera. De leukste plaatjes serveren we graag voor je uit!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >