Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Na Go Ahead Eagles-uit verdient maar één man een wallpaper

Het ging met hangen en wurgen, maar de eerste driepunter van de tweede seizoenshelft is binnen (2-3). Dat had Ajax vooral te danken aan Diant Ramaj. Wij danken de doelman op onze beurt weer met een dikverdiende wallpaper.

15 januari 2024 - 09:13
Ajagaewp800
Uitstekende plaat! © Pro Shots

Ramaj verrichte in De Adelaarshorst maar liefst tien reddingen. Sinds dit wordt gemeten, is dat het hoogste aantal ooit voor een Ajaxkeeper. De doelman zorgde er eigenhandig voor dat Ajax met een overwinning van het veld stapte. Ramaj haalde er ballen uit die we eigenlijk al telden. 

Het is dan ook geen verrassing dat de goalie overtuigend aan kop gaat in onze Ajacied van de Wedstrijdverkiezing. Dikverdiend, maar ook veelzeggend. Het is nooit een goed teken als de doelman boven alle veldspelers uitsteekt.

Hoe dan ook, we kunnen na de nipte zege op Go Ahead Eagles niet anders dan Ramaj op de wallpaper zetten. Het is bovendien nog een mooie plaat ook. Op de knieën, juichend in de regen. Je installeert de wallpaper door op het linkje hieronder te klikken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >